fbpx

Om mig

Mit navn er Lisbeth, jeg er 37 år og bor i Søsum i Egedal sammen med min kæreste og datter Sally på 4 år, her har vi boet i 5 år, og jeg elsker den skønne natur der er i området og det lokale sammenhold. 

Erfaring og uddannelse

Uddannet fysioterapeut i 2012 fra Metropol København.

  • DNS Pædiatri. Juni 2023.
  • DNS A – Dynamisk neuromuskulær stabilisering 2023 Maj. 
  • Funktionel træning med fokus på rectus diastase og bækkenbund – Elin Solheim 2022.
  • BabyTummel Instruktør – Hos: Børn i god balance
  • – Nørdedag i babytummel – Hos: Børn i god balance 2022
  • Børneyogainstruktør – Hos: Yoga Unlimited 2022
  • NLP Coach – Hos: “Meningsfuld Terapi” 

Jeg har 10 års erfaring inden for genoptræning og rehabilitering af forskellige patientgrupper, herunder primært indenfor det neurologiske og geriatriske område.

Min erfaring indenfor det neurologiske område, gør at jeg er velbevandret i sanseapparatet og kender teorien og sammenhængen mellem stimulering af sanserne og trivslen hos både børn og voksne.

Jeg har altid selv elsket at bevæge mig, og har igennem tidne afprøvet flere forskellige træningsformer, heriblandt, yoga, Mountainbike, fodbold og funktionel træning udendørs. Jeg elsker at være i og bevæge mig i naturen. Af samme grund, startede jeg i 2017 et udendørs træningshold i Vanløse, for både større børn og voksne. Her var leg og kreativitet i naturen, det bærende element til at øge styrken, konditionen, balancen og koordinationen.

Jeg er uddannet BabyTummel instruktør og Børneyoga instruktør, og har fundet en kæmpe interesse indenfor børneområdet og bevægelse, ikke mindst efter jeg selv er blevet mor. Jeg elsker at lege og være nærværende med de ting jeg er i, og det herlige er, at babyer og børn også har det sådan. Og så giver det mening for mig, at hjælpe og videregive viden omkring den motoriske udvikling, og hvordan vi kan hjælpe børnene godt på vej udi livet, med fysisk udfoldelse og velstimulerede sanser. 

Jeg glæder mig til at møde dig.