fbpx
Babytummel Hold

Mødregrupper

– Efterfødselstræning eller Babytummel

Tilbud til mødregrupper:

Efterfødselstræning hjemme hos dig

Har du og din mødregruppe lyst til at starte jeres træning i egne omgivelser, er det muligt at booke mig til et forløb med efterfødselstræning hjemme hos dig/jer.

En graviditet og fødsel er hårdt arbejde for kroppen. Og selvom kroppen er god til at genopbygge sig selv, og du allerede forhåbentlig føler du kan bevæge dig mere frit, kan det være en fordel at styrke den specifikt, så du får et stærkt fundament at bevæge dig ud fra, også fremtidigt.

Kroppen ændrer sig efter en graviditet, kropsholdningen bliver anderledes, kontakten til både bækkenbund, balder og core ændres og vejrtrækningen ændres.  

Derfor vil du under forløbet modtage genoptræning af mave, ryg, balder, skuldre og bækkenbund, så du kan bevæge dig frit, blive stærk og nemt kan lege med din baby.

Til de første træninger vil der være meget fokus på teknik og gode bevægestrategier, som du kan inddrage i din hverdag.

Herudover, viden og øvelse i samspil mellem bækkenbund, diagfragma (vejrtrækningsmuskel), dybe mavemuskler og ballemuskulaturen. Der vil gradvist komme mere belastning på, som forløbet skrider frem, og du vil undervejs få øvelser, som du kan arbejde videre med imellem træningerne.

Træningen vil være af funktionel karakter, på måtter, med egen kropsvægt, vægte og elastikker. 

Praktisk:

  • I kan være en hel mødregruppe eller bare nogle stykker fra mødregruppen, det er op til jer.
  • Baby er selvfølgelig velkommen. 
  • I vælger én lokation hvor jeg skal komme hen til.
  • Jeg medbringer elastikker og evtuelle vægte. Du skal selv have en måtte klar.
  • Forløbets længde: 7 uger 
  • Pris pr. deltager ved min 5 deltagere: 1050,- . Betales via faktura i forbindelse med bookingen. 

NB: Læs mere om mine individuelle tilbud under individuelle forløb. Det er også muligt at modtage hjemmetræning som individuelt forløb. * Jeg er også uddannet i at teste for delte mavemuskler. 

Babytummel hjemme hos dig

Har du og/eller din mødregruppe lyst til at prøve babytummel i egne omgivelser, er det muligt at booke mig til en session eller forløb hjemme hos dig/jer. Både som gruppe, men også indiviuelt. 

Jeg ankommer med forskellige bolde og tumleting, så vi kan prøve lidt forskelligt af. Fokus vil være meget på grundmotorikken, og på hvordan du kan støtte til baby i dagligdagen til en stærk kropskerne, bla. igennem forskellige øvelser, som f.eks, et godt tril, maveliggende, kryb, kravl, alt efter på hvilket trin baby er motorisk.

Vi kommer også forbi forskellige sanser, herunder primært vestibulærsansen. Skriv til mig, så finder vi en dag og tidspunkt der passer dig/jer. 

Praktisk:

  • Pris: 850,- for en times tummel. Betales via faktura i forbindelse med booking.
  • Du kan også booke et forløb på 4 uger: Pris:  3200,- (200 kr. i rabat ved booking af forløb) Betales via faktura i forbindelse med booking.
  • Kørsel: Såfremt du bor mere end 10 km fra Søsum, vil der være et tillæg på 10 kr pr. km. ved hver extra kørt km. 
  • Hav gerne en måtte klar til baby

For vilkår og betingelser i forbindelse med køb hos BirklykkeBevægelse se venligst Handelsbetingelser.