fbpx

Efterfødselshold Udendørs

Du er velkommen med eller uden baby/barn.

Efterfødselshold Udendørs, er for dig der ønsker at komme i form efter graviditet og fødsel, som kan li at være udendørs og gerne vil træne i fællesskab med andre mødre.

Psst… Træningen er også relevant for dig der har født for længe siden, og som ønsker at komme igang igen, og få styrket din kerne og bækkenbund.

Det KAN være overvældende at komme igang med træning efter en graviditet og fødsel. Kroppen har for de flestes vedkommende ændret sig, bl.a. ændret kropsholdning og nedsat styrke i kernemuskulaturen, og hvor skal man lige starte, og hvad kan kroppen nu holde til. 

Med god fysioterapeutisk vejledning, og vel tilrettelagt træning der passer til dig, vil du hurtigt opleve hvordan kroppen gradvist genopbygges og styrkes igen. Til de første træninger vil der være meget fokus på teknik og gode bevægestrategier som du kan inddrage i din hverdag. Herudover, viden og øvelse i samspil mellem bækkenbund, diagfragma, dybe mavemuskler og ballemuskulaturen. 

Der vil gradvist komme mere belastning på, som forløbet skrider frem, og som du bliver stærkere og igen får mere kontakt til din kerne. 

Træningen foregå på en skånsom og sjov måde, hvor der er tid til den enkelte, fokus på kvalitet og tid til at grine, mens vi sammen genopbygger kroppen. 

Så kom og vær med, og kom glad igang igen.

PS. Der vil ikke være løb og hop på dette hold. Men mange andre skønne og alternative øvelser, som understøtter din krop, til at blive stærk og komme i form igen.

Praktisk:

Medbring træningsmåtte og drikkedunk, og varmt tøj til Baby.

Det anbefales at starte tidligst 8 uger efter fødslen, afhængigt af dit fødselsforløb. Såfremt du har haft et kompliceret forløb, bør du få grønt lys fra lægen før du går igang. 

Dag og Tidspunkt for 6 og 8 ugers forløb:

Start uge 19 i Stenløse(Uge 19 – 26) Onsdag kl 9.30-10.30. (8uger)

Start uge 21 i Ganløse (Uge 21 – 26) Fredag kl 9.30 – 10.30. (6 uger)

Lokation:

Stenløse: Parken ved Byvej og nær Stenløse Kirke (For præcis lokation, se under Lokationer.)

Ganløse: Lokation undervejs (Bliver indenfor Ganløses bygrænse)

Pris 8 ugers forløb: 

1 x ugentlig: 945,-

Pris 6 ugers forløb:

1 x ugentlig: 695,-

NB: Holdene kører ved min. 5 tilmeldte. 

Klippekort: 5 x træning. Pris: 675 ,- 

Drop- in: 120,- betales til mobilepay 200967 i forbindelse med træningen.

Såfremt det regner kraftigt, er der mulighed for at benytte Purple Fitness lokaler i Ølstykke, alternativt bliver træningen aflyst, og vi ses igen ugen efter.

For vilkår og betingelser i forbindelse med køb hos BirklykkeBevægelse se venligst Handelsbetingelser.