fbpx

Efterfødselshold Udendørs

Efterfødselshold m. barnevogn, er for dig der ønsker at komme i form efter fødslen, som kan li at være udendørs og gerne vil træne i fællesskab med andre mødre.

Det KAN være overvældende at komme igang med træning efter en graviditet og fødsel. Kroppen har for de flestes vedkommende ændret sig, bl.a. ændret kropsholdning og nedsat styrke i kernemuskulaturen, og hvor skal man lige starte, og hvad kan kroppen nu holde til. 

Med god fysioterapeutisk vejledning, og vel tilrettelagt træning der passer til dig, vil du hurtigt opleve hvordan kroppen gradvist genopbygges og styrkes igen. Der vil bl.a. være fokus på bækkenbunden, styrke af kernemuskulaturen, herunder også øvre ryg og skuldre, da det er tungt at gå rundt med en baby på armen. 

Træningen foregå på en skånsom og sjov måde, hvor der er tid til den enkelte, fokus på kvalitet og tid til at grine, mens vi sammen genopbygger kroppen.

Så kom og vær med, og kom glad igang igen

Praktisk:

Medbring træningsmåtte og drikkedunk, og varmt tøj til Baby.

Det anbefales at starte tidligst 6-8 uger efter fødslen, afhængigt af dit fødselsforløb. Såfremt du har haft et kompliceret forløb, bør du få grønt lys fra lægen før du går igang. 

Drop-in: 

Tidspunkt: OBS: Aktuelt i bero, starter op til foråret igen 🙂 

Stenløse: Mandag kl 10.00-11.00.  Ølstykke:Onsdag kl 9.30 – 10.30. Med start uge 39

Lokation: Parken ved Byvej og nær Stenløse Kirke (For præcis lokation, se under Lokationer.)

Ølstykke: Biblioteksparken (se under lokationer)

Pris: 80 kr. pr. gang. Betales via Mobilepay. 200967. Tilmeldingen er bindende.  

NB: Holdene er aktive ved 4 tilmeldte. Tilmelding sker via billet i begivenhed på facebook samt tryk på deltagelse.

Såfremt det regner kraftigt, er der mulighed for at benytte Purple Fitness lokaler, alternativt bliver træningen aflyst, og vi ses igen ugen efter.