fbpx

Babytummel/Babymotorik

En hyggestund sammen med din baby i fællesskab med andre mødre/fædre

Babytummel 2-5 mdr.

Babytummel 5-10 mdr.

Babytummel Krybe-kravle hold – se holdbeskrivelse under Menu. (babyer der kryber fremad og kravler)

Om Babytummel: Babyer elsker at bevæge sig og mærke deres kroppe, og elsker at være sammen med deres forældre samtidig. Babytummel handler om hvordan du kan stimulere og lege med din baby på en sjov og hensynsfuld måde, som stimulerer alle barnets sanser, og understøtter barnets naturlige motoriske udvikling. 

På Babytummel holdet vil du blive undervist i forskellige bærestillinger, teorien bag sanseapparatet i relation til øvelserne, et hav af øvelser og måder at stimulere og aktivere din baby på. Der vil være en vekslen imellem “vilde” og mere rolige øvelser, lege og musiklege. Og vigtigst af alt, så skal det være sjovt og hyggeligt. 

Fordele ved babytummel: Du bliver tryg ved at tumle med din baby, også derhjemme. Barnet bliver god til at mærke og kende sin krop og sine grænser, baby opnår en god kropsstabilitet (vigtig for indlæring og koncentration) baby bliver bedre til at finde ro når alle sanser er velstimuleret. Og så får du en stjernestund sammen med din baby.

Praktisk:

 • Plads til 6-7 deltagere, så der er god tid til den enkelte.
 • Mulighed for at amme/give flaske, pusle osv i forbindelse med holdet
 • Gode parkeringsmuligheder
 • Tæt på S-tog

Dag og Tidspunkt for de næste 8 ugers forløb:

Uge 41 – 2023

8 ugers forløb (Uge 41 – 48)

Babytummel 5-10 mdr:

 • Mandag kl 09.30 – 10.20
 • Torsdag kl 09.30 -10.20 
 • Torsdag kl 13.15 – 14.05 

Babytummel 2-5 mdr:

 • Torsdag kl 12.00 – 12.50

(Torsdagsholdene ligger op ad efterfødselsholdet, så du kan deltage på begge hvis du ønsker det)

Pris: 

 • 8 ugers forløb:  1160 kr.

  Tilmeld dig allerede nu og sikre dig en plads. 

  For vilkår og betingelser i forbindelse med køb hos BirklykkeBevægelse se venligst Handelsbetingelser. 

  Tummel hjemme hos dig: Har du og/eller din mødregruppe lyst til at prøve babytummel i egne omgivelser, er det muligt at booke mig til en session eller forløb hjemme hos dig/jer. Både som gruppe, men også indiviuelt. 

  Pris: 750,- for en times tummel. Betales via faktura i forbindelse med booking.

  Såfremt du bor længere end 10 km væk fra min bopæl, vil der være et kørselstillæg til prisen (sv.t statstaksten pr. km udover de 10 km.). 

  Jeg ankommer med forskellige bolde og tumleting, så vi kan prøve lidt forskelligt af. Fokus vil være meget på grundmotorikken, og på hvordan du kan støtte til baby i dagligdagen til en stærk kropskerne, bla. igennem forskellige øvelser, som f.eks, et godt tril, maveliggende, kryb, kravl, alt efter på hvilket trin baby er motorisk.

  Vi kommer også forbi forskellige sanser, herunder primært vestibulærsansen. Skriv til mig, så finder vi en dag og tidspunkt der passer dig/jer. 

  Læs evt. mere via linket, fra en HjemmeBabytummel time: