fbpx

Book dit forløb herunder:

Babytummel (Krybe-Kravle Hold)

En hyggestund sammen med din baby i fællesskab med andre mødre/fædre

Babytummel for babyer der kryber fremad og kravler. 

Om Babytummel: Læs nærmere på Babytummel 2-5 og  5.10 mdr. 

Om Holdet: På dette hold fortsætter vi med at tumle, lave masse af kolbøtter, vestibulær stimulering og arbejde med den store bold. Derudover vil der være en aktivitetsbane ala den på billedet, med forskellige udfordringer, som henvender sig til babyerne, til det motoriske stadie de er på. 

Babyerne har mulighed for at udforske
på egen hånd, og sammen med dig.

Jeg vil komme rundt og give fif til jer hver især, omkring hvordan i kan støtte baby i aktiviteterne. Til slut finder jeg tryllekufferten frem, som babyere og i kan udforske sammen. 

Fordele ved babytummel: Du vil som forældre tilegne dig viden om babys motoriske stadier, fra kryb til kravl til stand og gang og lære at støtte dem i den udvikling og de nye færdigheder de har tilegnet sig. Samtidig får du en stjernestund med din baby, hvor der bliver fart over feltet og hygge😃

Du bliver tryg ved at tumle med din baby, også derhjemme. Baby bliver god til at mærke og kende sin krop og sine grænser, baby opnår en god kropsstabilitet (vigtig for indlæring og koncentration) baby bliver bedre til at finde ro når alle sanser er velstimuleret. 

Praktisk:

 • Plads til 6-8 deltagere, så der er god tid til den enkelte.
 • Mulighed for at amme/give flaske, pusle osv i forbindelse med holdet.
 • Gode parkeringsmuligheder tæt på
 • Lokation: Purple Fitness, Ølstykke
 • S-tog 300 meter herfra. 

Dag og Tidspunkt for næste 4 ugers forløb:

Uge 36-39

Mandag kl 12.15

Uge 41-44

Mandag k 12.15

  Forløb og Pris: 

  4 ugers forløb: 580,-

  Tilmeld dig allerede nu og sikre dig en plads på forløbet. Tilmeld dig via link. Du vil modtage en faktura som også er din bekræftelse på din plads. 

  NB: Du har nu mulighed for at tilmelde dig enkelte sessioner, såfremt der er plads på holdet. Pris 145,- Tilmeld dig via kontakt formular, når du har modtaget en bekræftelse på at du har en plads på holdet, betales der via mobilepay 200967 og du har en plads. 

  For vilkår og betingelser i forbindelse med køb hos BirklykkeBevægelse se venligst Handelsbetingelser.