fbpx

1:1 Vurdering og øvelser til dig eller din baby

Såfremt du har spørgsmål til nedenstående, tøv da ikke med at kontakte mig. 

1:1 Babyer (Hjemme hos dig)

Jeg tilbyder 1:1 vejledning af baby, i forhold til den motoriske udvikling. Her vil jeg sammen med dig bl.a. kigge på hvordan din baby bevæger sig, hvor han/hun er motorisk i forhold til de motoriske milepæle, give fif til hvordan i kan arbejde videre med f.eks. maveliggende, tril, kryb eller kravl, eller hvad der ellers måtte være udfordrende. Du vil få øvelser i kan arbejde videre med sammen med din baby. 

Da jeg er Aut. Fysioterapeut, og har journalføringspligt ved ydelser som denne, vil jeg efter gældende lovgivning, føre journal over forløbet vi har sammen.

Førstegangskonsultation: 1 time 600 kr.

I nogle tilfælde er det nok med en enkelt konsultation, andre gange kan det give mening med en opfølgning, det aftales individuelt. 

Opfølgning: 1 time 600 kr.

Lokation: Hjemme hos dig. 

1:1 Mødre (Hjemme hos dig eller i Purple Fitness- Ølstykke)

Efterfødselstræning og vejledning hjemme hos dig eller i Purple Fitness.

Jeg er uddannet i at undersøge, vejlede og tilrettelægge en specifik træning til dig der har født. Der vil være fokus på samspillet mellem bækkenbunden, vejrtrækningen, de tværgående mavemuskler og ballemuskulaturen, og du vil få funktionelle øvelser som du kan arbejde videre med på egen hånd.

Jeg er ligeledes uddannet i at teste for rectus diastase (delte mavemuskler), hvilket jeg vil gøre som en del af undersøgelsen når vi ses.

Under forløbet vil jeg også tale med dig om hvordan du kan støtte din krop og bækkenbund i hverdagsbevægelser. 

Min anbefaling er at vi mødes minimum 2 gange:

  1. En førstegangssamtale, undersøgelse og vurdering af dine bevægestrategier og kontrol af kernemuskulaturen og bækkenbund. Udfra dette, og dine evt. andre problematikker vil jeg lægge et træningsprogram som du kan arbejde videre med på egen hånd. 
  2. Opfølgning, hvor du kan stille spørgsmål og få justeret øvelserne såfremt det er nødvendigt, og evt. få et par nye øvelser. Jeg vil her kigge på hvordan du udfører øvelserne og hvordan du bevæger dig. Status på evt. smerter eller lignende. 

Da jeg er Aut. Fysioterapeut, og har journalføringspligt ved ydelser som denne, vil jeg efter gældende lovgivning føre journal over forløbet vi har sammen.

Lokation: Hjemme hos dig eller Purple Fitness -Ølstykke

Førstegangskonsultation: 1 time 600,-

Opfølgning: 1 time 600,-

OBS: Det er muligt du kan få tilskud ved Sygesikringen “Danmark” såfremt du er medlem, kontakt dem da.  

Personlig træning:

For dig der gerne vil igang med at træne (igen?), som ønsker støtte og vejledning til at komme igang med et aktivt liv og nye aktive vaner.

Træningen kan enten foregå hjemme hos dig, udendørs, i Purple fittness eller i dit træningscenter. 

Du bestemmer hvor mange gange vi skal mødes ugentlig og hvis du ønsker det, vil jeg lave øvelser specielt til dig, som du kan arbejde videre med imellem vores fælles træninger. Såfremt du er ramt af skade, kan jeg tage særligt højde for dette. 

Min timepris er 600,- 

Lokation: Purple Fitness, hjemme hos dig eller udendørs. 

Programplanlægning Purple Fitness:

Ved Programplanlægning i Purple Fitness Ølstykke er min timepris 400 kr. Du vil efterfølgende få et træningsprogram med de øvelser vi har aftalt. Ønsker du en opfølgning på et tidspunkt.